Produkty pro buková dýha (2)

Celé Bio Cizrna

Celé Bio Cizrna

Původ a historie cizrny Cizrna je také známá jako garbanzo fazole. Cizrna je velmi populární, zejména kolem Středomoří, kde se používá v různých pokrmech. Mnoho anatolských jídel lze připravit z cizrny, jako je hummus, falafel, chipsy a bramborové lupínky. Dnes se stále pěstuje mnoho cizrny v Turecku, ale 70 % světové produkce je v rukou Indie. Pěstování cizrny Hrášky se sbírají, když se lusky prasknou, a poté se rozloží k sušení. Pokud hrozí déšť, cizrna se přenáší do větrané místnosti, aby se dokončil proces sušení. Zdravotní vlastnosti cizrny a její využití Cizrna je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály a způsobuje méně nadýmání než jiné fazole. Má mírně sladkou chuť. Cizrna je známá jako hlavní ingredience v hummusu a falafelu, ale může také sloužit jako zelenina k teplému jídlu nebo jako základ v salátu. V Indii se často používá v kari.
Cizrna 7-8 celá bio - Cizrna 7-8 celá bio

Cizrna 7-8 celá bio - Cizrna 7-8 celá bio

Původ a historie cizrny Cizrna je také známá jako garbanzobon. Především kolem Středozemního moře je cizrna velmi populární, kde se používá v různých pokrmech. Je to luštěnina, která se pěstuje již více než 8000 let v Anatolii. Existuje mnoho anatolských pokrmů, které se připravují z cizrnové mouky, jako je hummus, falafel, chipsy a hranolky. Dnes se stále pěstuje mnoho cizrny v Turecku, ale nyní 70 % světové produkce je v rukou Indie. Pěstování cizrny Hrášky se sklízejí, když lusky praskají, a poté se suší. Pokud hrozí déšť, jsou cizrnky přeneseny do větraného prostoru, aby se sušení dokončilo. Zdravé vlastnosti cizrny a aplikace Cizrna obsahuje mnoho bílkovin, vlákniny a minerálů a způsobuje méně nadýmání než jiné fazole. Má jemně sladkou chuť. Cizrna…